Si us agrada Barcelona i la moda, no us podeu perdre un dia fashion a la capital catalana!

Des de POWER YOUR LOOK us proposem que passeu un dia entre l’1 i el 5 de febrer a la 080 BARCELONA FASHION i visiteu l’exposició “Distinció. Un segle de fotografia de moda”.

Podeu començar el matí visitant l’Open Area on trobareu el 080 Fashion Market situat a la Casa Llotja de Mar. Aquest market és gratuït per a tothom i només cal descarregar-se la INVITACIÓ que trobareu a l’apartat ACREDITACIONS de la seva web. Allà hi trobareu un munt d’expositors locals de moda i complements per a tots els gustos.

Al migdia podeu fer una paradeta per dinar i escollir entre una àmplia oferta gastronòmica.

Després de fer un mos, podeu continuar visitant l’exposició, que es troba al Museu del Disseny de Barcelona, on trobareu 160 obres dels fotògrafs de moda més importants del panorama nacional dels últims 100 anys.

Nosaltres ja tenim reservat el dia, i vosaltres?