Per primera vegada, Pantone, autoritat mundial del color, ha escollit una combinació de dos colors com a referència d’aquest any 2016: el ROSE QUARTZ i el SERENITY.

Els adjectius que defineixen aquests dos colors són: la serenitat, la calma, l’equilibri, la unió i la fluïdesa, en contraposició de l’estrès, l’ofuscació i la rapidesa, del món en què vivim.

Aquests seran els colors top d’aquest any, però… afavoreixen a tothom?

La resposta és NO! No els recomanaria gens a persones d’harmonia càlida, com per exemple les que pertanyen a l’estació TARDOR INTENS, com l’Eva Longoria. Aquí ho podeu veure en una fotografia, oi que no li afavoreixen gens?

 

En canvi, si sou rossos amb ulls blaus, aquests colors són ideals per a vosaltres. Aprofiteu! Aquí us deixo un exemple:

Encara que us agradi seguir les tendències, us recomanaria que sempre comproveu si aquests colors harmonitzen amb la vostra coloració natural o, dit d’una altra manera, si us queden bé o no. En el cas que no us quedin bé i us agradin molt, podeu optar per escollir objectes del vostre dia a dia amb aquests colors, com la decoració de la llar o alguns complements. Aquí teniu alguns exemples:

Si teniu dubtes alhora de triar els colors que més us afavoreixen, nosaltres us ajudem a través del nostre servei d’ASSESSORIA DEL COLOR.