Una de les coolhunters -caçadora de tendències- més importants del món, Li Edelkoort, va parlar el passat desembre en una conferència que va impartir a Estocolm de les grans tendències que s’imposaran en el món de la moda.

Segons ella el futur és “L’EMANCIPACIÓ DE TOT”, no només aplicat a la moda sinó a qualsevol esfera de les nostres vides en la que per fi ens sentirem lliures respecte del passat per començar a preguntar-nos perquè fem les coses com les fem.

Dues de les seves prediccions són:

  1. POCA ROBA I DE QUALITAT

La gent deixarà de comprar per comprar i configurarà armaris càpsula amb bàsics (pantalons, camises i vestits) en una paleta neutral de colors. Així, el fet d’escollir entre poques peces ens farà reconnectar amb la nostra essència. El nou luxe serà viure amb poc i de qualitat.

  1. Visca el blanc, mort al negre i renaixement del marró

El blanc s’imposarà a tot tipus de peces transmeten pau i serenitat, en canvi, el negre, s’utilitzarà més puntualment i de nit.

La gran novetat serà el marró pels hiverns dels propers 10 o 15 anys .

Des de POWER YOUR LOOK compartim algunes d’aquestes prediccions i en canvi, discrepem en algunes altres idees:

  • EL PERQUÈ DE LES COSES: Ja sabeu que a Power Your Look som molt curiosos i ens encanta saber el per què de les coses i, sobretot, gaudim explicant als nostres clients el per què del vestuari i dels complements proposats. Quan entenen perquè aquell tipus d’escot, de màniga o aquella forma de pantaló els queda bé, se’ls obre tot un món al davant.
  • POCA ROBA I DE QUALITAT: Estem totalment d’acord amb aquesta afirmació. Sempre ho expliquem als nostres clients quan ens comenten que tenen l’armari ple de roba i sempre es posen el mateix; això els passa perquè van aglutinant roba que ja no els és útil. Si sou dels que us costa fer la tria de la roba i organitzar l’armari, tenim a la vostra disposició el servei de CREACIÓ DE L’ARMARI PERFECTE.

 

  • BLANC, NEGRE, MARRÓ: Visca el blanc, mort al negre i renaixement del marró. Els que lluiran amb èxit el color blanc a prop de la cara seran els que pertanyen a l’estació de coloració anomenada HIVERN, com per exemple, Lauren Graham de la fotografia. Als qui no us quedi bé, podeu lluir-lo a les parts inferiors del cos i als complements.

Pel que fa el color fort dels propers hiverns, creiem que costarà substituir el negre pel marró… Aquells que l’incorporin al seu armari donaran una imatge de persones ordenades, responsables i constants. A l’igual que el blanc, el marró no quedarà bé a tothom; dependrà del color que tingueu els ulls, la pell i el cabell. Per exemple, a Lauren no li quedaria gens bé, com podeu veure a la fotografia.

I vosaltres? Sabeu quina és la vostra coloració natural? Us queda bé el blanc i/o el marró? Si voleu saber-ho del cert, us oferim el servei d’ASSESSORIA DEL COLOR.

Font: revista “ItFashion”