El passat 27 d’abril Power Your Look va realitzar el workshop d’estilisme “Ser més chic” per encàrrec de les dissenyadores de CHOCOLATE Y AGUAMARINA i MIKIMONO a la seva botiga de Pedralbes Centre de Barcelona.

En la nostra exposició vam explicar:

  • Què és ser chic?
  • Consells per ser més chic
  • Errors que ensorren el teu look
  • L’elegància dels barrets i adorns de cap

 

12a32

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

També vam posar exemples de persones que considerem CHIC com ara Miroslama Duma. No la coneixeu? Miroslama és una “it-girl” (icona internacional d’estil) russa que ha conquistat als fotògrafs de l’ “street style” més importants del món. És una de les nostres preferides pel seu estil juvenil, atrevit, sofisticat i chic!

miroslava-duma-chanelmiroslama-1

Un dels pilars més importants de ser chic és tenir estil propi, es tracta de reflexar per fora el que sou per dins. Si voleu ajuda per trobar el vostre estil propi i ser úniques tenim a la vostra disposició el servei d’assessoria personalitzat “Creació d’estil propi” en el que, en base a la vostra manera de ser, els vostres gustos i necessitats, us elaborarem un dossier amb idees, vestuari i complements per tal que expresseu amb la vostra imatge allò que desitgeu.