Tres dels teixits estrella d’aquest hivern són: el velvet (vellut), el plàstic i els teixits metàl·lics. Quin és el vostre preferit?

El vellut, teixit suau per excel·lència que convida el tacte, el trobarem tant en vestits i blazers -que donaran el toc glam-, com en: bombers, dessuadores i motxilles, que afegiran el punt chic als vostres estilismes més sporty.

D’altra banda, si voleu provocar un efecte inesperat, afegiu plàstic a sobre de looks amb llanes, cotons, pèl,… Sobretot el veurem en gavardines, impermeables, faldilles i gorres. El que us donarà més joc serà el plàstic transparent.

text power your look 1449

Per últim, el brilli-brilli està en alça tant de dia com de nit ja siguin paillettes, malles metàl·liques, teixits de lúrex, etc. S’incorporen nous colors als teixits metàl·lics, ja que, a part de l’or i la plata, els liles, roses i taronges són protagonistes. Si va amb el vostre estil, combineu, per exemple, faldilla brilli amb jersei de llana i sneakers (esportives) per crear un look de dia.