Dos dels estampats que estan destacant més són els florals i els polka dots.

El print floral no passa mai de moda i el seguireu utilitzant a la primavera, així que us l’aconsello especialment. Són tendència sobretot els vestits vaporosos de flors. Utilitzeu el fons negre perquè no us aporti volum i per donar-li un aire més nocturn. Si voleu donar-li un gir més “canyero” afegiu cinturó de cuiro negre. Pels dies de més fred, podeu combinar el vostre vestit de flors sobre els texans i botes, estareu de 10!

A l’igual que l’estampat anterior, els polka dots els trobareu sobretot en vestits vaporosos i bruses. Recomanat si voleu donar un toc ultrafemení i alegre al vostre look. És un estampat dels que anomenem “de personalitat” ja que normalment el triaran persones: alegres, vives i espontànies. Ull amb la grandària dels puntets ja que si els trieu massa grans, us afegirà algun quilet de més. Si el vostre estil és el preppy, afegiu al vostre vestit una bossa amb estampat naíf, us quedarà genial!

 

Text Power your look 1450