Ja tornem a tenir el setembre aquí, i amb ell, les noves tendències en moda. Teniu ganes de saber què es portarà? Els qui heu respost que sí segur que teniu moltes ganes d’anar a veure els nous aparadors de les vostres botigues preferides. Us aconsellem, però, que hi aneu un cop hagueu fet el canvi d’armari perquè així tindreu clar: què teniu i què necessiteu per completar o fer nous looks; així us assegurareu de fer bones compres. Si no us podeu estar d’anar-hi encara que no hagueu fet l’armari, us proposem anar-hi sense diners amb l’objectiu només d’ agafar idees i prendre nota de tot el que us agradi.

Design

I què us trobareu als aparadors més fashion? Jumpsuits (monos), caçadores d’inspiració cowboy, faldilles midi d’acabat desigual, quadres i més quadres (en blazers, abrics, vestits, camises, pantalons,…), animal print de lleopard, zebra i serp, teixits plisats, metal·litzats, pantalons de tall alt, arracades XXL, botes de canya alta, colors com: el vermell, el rosa xiclet brillant o l’àcid groc limelight, etc.

No us perdeu els propers articles quinzenals ja que us descobrirem com combinar-les perquè us quedin genials!