Hem visitat la botiga Passarel·la de Manlleu per tal de conèixer una de les tendències més fortes de la temporada que encetem: ELS QUADRES.

Els quadres els trobem en totes les seves versions, ja sigui en: blazers (núm. 1), abrics, faldilles, vestits,… i en tots els colors. Si ets una persona més aviat calmada i no t’agrada cridar l’atenció, t’aniran com anell al dit els quadres que combinin: blanc-negre-vermell o blanc-gris-blau; et veuràs estilosa i et combinarà amb tot. Si pel contrari, ets més dinàmica, tria la teva peça de quadres amb fons vermell o groc. Si t’encanta aquest estampat, aprofita i llueix un total look! Seràs el centre de totes les mirades!

IMG_3914
Una combinació perfecta, p.ex. és la formada per: blazer vermella de quadres + samarreta blanca amb missatge+faldilla cuir negre o jean amb banda lateral que dona el toc sporty al look. Remata l’outfit amb botines o sneakers blanques. Depèn del tipus de figura que tinguis, t’anirà bé una forma de blazer o una altra, per exemple, si tens els malucs més amples que les espatlles, escull una blazer entallada amb la màniga tipus fanal i que caigui per sobre del maluc.

A la botiga Passarel·la trobaràs totes les tendències de la temporada!