651 513 792 poweryourlook@gmail.com

Hola! sóc la

Susana Gálvez

Estilista i personal shopper

full

El meu nom és Susana Gálvez i sóc estilista i personal shopper. La meva formació ve de la mà de “MTPLUS, Escola de Tèndències”, de Barcelona i de Ximena de la Serna, de Londres, pel que fa a l’Anàlisi de la Coloració Personal.

Entre les meves experiències figuren les de: Cap d’Estilisme del film “Apagats”, part de l’equip de la desfilada de moda de Mona Nita i membre del jurat de “Dama & Caballero Girona 2015”; a més de la realització d’assessories d’imatge i personal shopper, a nivell individual.

He creat Power Your Look (potencia la teva imatge) per oferir-vos EXPERIÈNCIES D’IMATGE. Amb aquestes experiències, us ensenyaré a ressaltar totes les vostres virtuts i a dissimular allò que no us agrada tant; fet que es traduirà en un augment de la vostra autoestima.

“La teva imatge, la meva passió” és el meu lema de capçalera ja que em fa molt feliç fer-vos adonar de tot el potencial que teniu i comprovar com millora la vostra imatge.

Què diuen de nosaltres?

Els nostres clients

Professionalitat, exigència, constància, seguretat, confiança, proximitat… són adjectius que defineixen el treball de Power Your Look.
Des de Mona Nita estem encantats d’haver compartit l’experiència d’organitzar la nostra primera desfilada de moda de la mà de la Susana Gàlvez, que tant a nivell professional en el sector de l’estilisme com a nivell humà es va involucrar de principi a fi en el projecte. Gràcies per fer-nos gaudir cada moment del procés i per fer possible transmetre la nostra filosofia d’una manera tant propera i divertida com seriosa i efectiva.
Ana R. - (MONA NITA)
Vaig contactar amb la Susana buscant assessorament d’estilisme per assisitir a un casament on s’havia d’anar molt elegant i seguint un protocol. La seva ajuda va ser fonamental!!! Em va ensenyar quins eren els tipus de vestits que més m’afavorien per potenciar les parts més maques del meu cos (tipus d’escot i forma del vestit) i a la vegada em va donar trucs per dissimular les parts que menys m’agraden. També em va ajudar a escollir el color del vestit en funció del meu to de cabell i color de la pell. Una de les parts que em va agradar més del seu assessorament va ser que un cop escollit el vestit em va ensenyar com podia jugar amb els complements (sabates, bolso, arrecades…) per fer ressaltar més el vestit i també com un mateix vestit segons com me’l va complementar em podia servir per diferents ocasions!! El resultat va ser tot un èxit!! Molt recomanable el seu servei d’estilisme.
Raquel F. - advocada
Power your look m’ha ajudat molt a sentir-me segura en mi mateixa, jo era una persona que em posava el primer que trobava i sense mirar si em quedava bé o no, però un dia vaig pensar que seria guai fer-me un estudi d’imatge per saber què feia bé o no i aquella decisió em va canviar la vida. Ara em veig millor i quan vaig a comprar no miro tant el preu com feia abans sinó que ara miro que em quedi bé i que se’m vegi guapa!
Gràcies per la bona feina!
Mònica C. - maquilladora professional
Sóc un noi que vesteixo clàssic i no m’agrada massa anar a comprar roba, dubto molt i no acabo de trobar mai el meu estil. Per això un dia vaig decidir contractar aquest servei a POWER YOUR LOOK perquè m’orientessin i trobar el millor estil per a mi, ja que ells són professionals. Així va ser, i la veritat és que vaig quedar molt content perquè ara si que sé quin estil he de buscar sense dubtar a l’hora de comprar.
Jordi -
Em va agradar molt els consells que em vas donar amb els colors que em queden millor pel meu tipus de pell, trobo que és un estudi que et fa sentir més segur a l’hora de vestir-te. Per exemple, si dubto entre dos vestits de dos colors diferents optaré pel color que sé que em queda bé i d’aquesta manera sé que és el meu color. Són coses que abans potser no les tenia presents i ara sí, i són útils i ara les vull aplicar.
Mònica A. - 35 anys
Estic molt contenta i agraïda amb l’estudi que em va fer la Susana, perquè amb el dossier d’assessoria d’imatge, ara sé quins colors em queden bé a la meva cara i al meu color de pell. També el tipus de pantalons, bruses, jaquetes, complements… per cert, jo no sabia que a mi em quedaven be els daurats!
Em va fer un estudi completisim, personalitzat, exclusiu per a mi.
Moltes gràcies Susana per ensenyar-me!!! Mai deixis de ser com ets! He après molt de tu!!!
Pili -
Mai m’havia plantejat anar a una assesoria d’imatge i una amiga m’ho va regalar. Ara us ho recomano, t’ajuda a entendre’t millor. Abans no sabia per què aquelles sabates, pantalons, camisa… m’agradaven o desagradaven i ara sí… A més, he guanyat amb seguretat a l’hora de comprar roba i amb el dia a dia.
I si després feu la de maquillatge….
Carme B. - administrativa
Necessitava ajuda per organitzar el meu armari, tenia un munt de roba que em costava llençar i els armaris plens de roba que m’acabava no posant. Això em portava a posar-me sempre el mateix i començava a tenir problemes d’espai per guardar tot el que tenia.
Aprofitant el canvi d’estació i que havia de fer el canvi d’armari vaig pensar que els consells de la Susana m’anirien bé. I així ha estat. La Susana m’ha donat algunes indicacions de com crear un bon fons d’armari, quines peces bàsiques he de tenir, com organitzar el meu armari i algun consell a l’hora d’anar a comprar. Totes les seves indicacions, explicades de manera molt entenedora, amena i pràctica, m’han estat molt útils.
Ara tinc un armari perfectament ordenat, veig tot el què hi tinc i ja no acabo sempre posant-me el mateix. M’ha estat molt útil parlar amb la Susana i segur que repetiré perquè em doni més consells.
Marta C. - funcionària
Personalment, mai havia cregut que tingués la necessitat de fer-me un assessorament d’imatge i estil fins que vaig tenir l’oportunitat de conèixer Power Your Look.
Per mi era una cosa totalment desconeguda i, en canvi, quan em van regalar l’assessorament vaig descobrir que s’obria un món nou respecte la meva imatge.
Va ser una gran experiència que m’ha servit i em servirà per sempre més, tant en la meva imatge externa, com per la manera com em veig jo mateixa i com em sento a l’hora d’escollir el meu estil personal.
No et canvia el teu estil, sinó que t’ajuda a millorar-lo i a conèixer aquelles parts que més pots explotar, així com també les que pots dissimular.
Power Your Look m’ha donat les eines que em feien falta per gaudir més de la meva imatge personal.
Gràcies Susana! Un plaer…
Judit - 40 anys
Contraté un asesoramiento de imagen para regalar a una amiga, y al ver cómo trabajaba Susana no me puede resistir y me regalé otro para mí. Hay personas que trabajan para vivir, y otras que hacen de su pasión una profesión. Susana es de las últimas. Cuando Susana hace asesoramientos no trabaja; materializa su pasión utilizándola para aportar felicidad a las personas que atiende. Pone el corazón en lo que hace y eso se nota. Sabe ver más allá de lo visible, capta la esencia de la persona y la acompaña para que pueda expresar esa esencia a través de su imagen exterior. Además, es una gran persona.
GRACIAS, SUSANA!!!
M. Ángels R. - professora
Abans comprava sempre les peces de roba i sabates que més m’agradaven, sense tenir en compte si em combinaven amb el que tenia, ni si em quedaven bé… en tenia prou amb què fossin de la meva talla. Gràcies a l’assessorament de la Susana ara sóc capaç de triar molt millor les peces de roba i els colors que em queden més bé! I tinc un armari perfecte, sense cap peça de vestir arraconada.
Anna Maria - comercial
Treballar amb la Susana Gálvez va ser un autèntic delit. Ella va ser cap d’estilisme del meu últim projecte cinematogràfic i responsable d’incorporar l’harmonia estètica necessària a una història de caire fantàstic, on cada personatge requeria una personalitat robusta i fascinadora. La Susana va saber delinear una tendència encertada tan pel que fa el vestuari com el maquillatge, fet que es va traduir en el component artístic que necessitàvem. Agraeixo la seva enorme proactivitat i professionalitat, ja que varen ser essencials per culminar amb èxit el projecte.
Èric Antonell - director del film Apagats